Vakantie aan de Costa da Prata in Portugal

Autohuur & Vliegtickets

Autohuur in Portugal

Op het gebied van autohuur in Portugal zijn er veel aanbieders en is er veel verschil in prijs. Zelf maakten wij in Portugal (voordat we er woonden) altijd gebruik van autoverhuurbedrijf CarDelMar. Je kunt hier een auto huren voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. In het laagseizoen kan dat soms zelfs al vanaf €12,- per dag!

Autostoeltjes voor kinderen

De huurprijs van autostoeltjes voor kinderen kan flink tegenvallen. Dan maar een koffer bijboeken in het vliegtuig en ze meenemen? Onze oplossing is om opblaasbare autostoeltjes aan te schaffen. Deze wegen bijna niets en na een paar gezinsvakanties heb je de kosten er al weer uit. Die van ons zijn van Bubblebum voor kinderen vanaf vier jaar. Deze stoeltjes voldoen aan de Europese richtlijnen.

Goedkoop vliegen naar Portugal

Quinta Laranja en Páteo do Duque liggen op ongeveer een uurtje rijden van het vliegveld van Lissabon. Toch kiezen sommige van onze gasten ook voor Porto (2,5 uur rijden) omdat dat soms een stuk goedkoper is of de vluchttijden beter uitkomen. Zelf kijken wij altijd op Cheap Tickets omdat je daar gemakkelijk verschillende (goedkope) maatschappijen van en naar Portugal kan vergelijken. In onderstaande tabel hebben wij een aantal mogelijkheden voor je op een rij gezet. Succes!

Van

Naar

Maatschappij

Amsterdam Lissabon Easyjet, Tap Air Portugal, Transavia, Air Berlin
Eindhoven Lissabon Transavia
Eindhoven Porto Transavia, Ryanair
Maastricht Porto Ryanair
Düsseldorf Lissabon Vueling
Keulen Lissabon German Wings
Brussel Lissabon Vueling
Brussel Porto Brussel Airlines
Charleroi Porto Ryanair