Vakantie aan de Costa da Prata in Portugal

Voorwaarden

Algemene voorwaarden Páteo do Duque

Onderstaande voorwaarden hebben zowel betrekking op reserveringen bij Páteo do Duque, als op een verblijf ter plaatse.

In- en uitchecken

Op de dag van aankomst kun je bij Páteo do Duque vanaf 16:00 uur in je accommodatie terecht. Op de dag van vertrek dient de accommodatie weer om uiterlijk 10:30 te worden overgedragen. Dit in verband met schoonmaken en dergelijke.

Eindschoonmaak

Aan het einde van ieder verblijf dient de accommodatie veegschoon te worden overgedragen. Dit houdt tevens in dat alle servies is afgewassen, vuilnisemmers zijn geleegd en meubels op hun oorspronkelijke plaats zijn teruggezet. Vervolgens wordt door Páteo do Duque de volledige eindschoonmaak gedaan. Hiervoor rekenen wij een standaardbedrag per accommodatie dat niet afhangt van de lengte van het verblijf. De kosten van de eindschoonmaak zijn niet bij de verblijfskosten inbegrepen en zijn terug te vinden in de prijslijst.

Beddengoed en handdoeken

Beddengoeden, handdoeken en keukenlinnen zijn aanwezig en worden regelmatig verschoond. Badlakens voor het strand dienen zelf meegebracht te worden.

Reserveringen en betalingen

Een reservering is definitief zodra wij via e-mail, een reserveringsformulier, telefonisch of op andere wijze zijn verzocht tot het boeken, reserveren of vastleggen van een vakantie. Vervolgens dient per direkt en uiterlijk binnen 5 werkdagen 50% van de reissom op de rekening van Patéo do Duque te zijn bijgeschreven. Het restbedrag dient uiterlijk vier weken voor aankomst ontvangen te zijn. Indien je boekt binnen vier weken voor de aankomstdatum, dient het volledige bedrag ineens voldaan te worden.

Annuleringsvoorwaarden

Mocht je, om welke reden dan ook, genoodzaakt zijn om je vakantie bij Páteo do Duque (gedeeltelijk) te annuleren, dan ontvang je volgens onderstaand schema, en afhankelijk van het moment van annuleren, de onderstaande kosten terug. Wij adviseren onze gasten altijd om, voor het gedeelte dat niet door ons wordt terugbetaald, een annuleringsverzekering af te sluiten.

Terugbetaling bij annulering door Páteo do Duque

 

ACCOMMODATIE EXTRA’S
Tot 30 dagen voor aankomst 50% 100%
Binnen 30 dagen voor aankomst 0% 50%
Tijdens het verblijf 0% 0%

Aansprakelijkheid Páteo do Duque

Páteo do Duque is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele ongelukken die tijdens je vakantie zouden kunnen plaatsvinden. Evenmin voor schade aan en verlies van je eigendommen. Het gebruik of betreden van de accommodaties, het volledige terrein met zwembad en het gebruik van sportmateriaal valt onder de volledige verantwoordelijkheid van onze gasten.

Schade aan bezittingen van Páteo do Duque

Mocht er door toedoen van onze gasten schade aan onze bezittingen, zoals accommodaties, inboedel, terrein, zwembad of sportmaterialen zijn toegebracht, of mochten bepaalde roerende zaken door verlies of diefstal verloren zijn gegaan, dan kunnen wij de schade hiervan verhalen op de verantwoordelijke. Wij raden onze gasten altijd aan een reisverzekering af te sluiten om bovengenoemde risico’s te ondervangen.

Roken

Het is niet toegestaan om in de accommodaties te roken. Voel je echter vrij dit te doen op het terras of elders op het terrein. We vragen je om, in verband met bosbrandgevaar, extra zorgvuldig met vuur om te gaan.

Huisdieren

Op het terrein en in onze accommodaties kunnen alleen in overleg huisdieren worden toegelaten.

Gebruik elektronische apparatuur

Om overbelasting van de elektriciteitstoevoer en onvoorziene hoge kosten te voorkomen is het niet toegestaan om zelf meegebrachte apparatuur te gebruiken van meer dan 800W. Mocht dit toch zeer gewenst zijn, dan kan bekeken worden of hierover aparte afspraken gemaakt kunnen worden.